Me loves Sushi Tokyo

Zondag afhaaldag! Ik heb zo mijn favorieten, en op de laatste dag van de week is dat vaak Sushi Tokyo. En dat lekker in mijn eentje met stokjes op de bank en de tv aan opeten. Echt hoor, gelukkiger krijg je me bijna niet.

IMG_1513.JPG

Het is zondag. Echt zo’n lazy sunday. Ik ben even de stad in gegaan om nagellakremover en blarenpleisters te halen (zo’n ontspannen dag dat thuis bleek dat ik dat laatste vergeten ben) en een zonnebril te shoppen voor mijn reis naar Laos en Cambodja. Naar alle Pearle’s, Sunglasshutten, Hansjes Anders en (had nou maar naar) Specsavers gegaan, maar geen enkele leuke goed zittende bril gevonden. Toch maar weer dat ene goedkope maar prima exemplaar van H&M gekocht.
Daarna even een theetje gedronken in de zon op de Grote Markt, en na een tip spontaan True Stories van Firma Mes in de Supermarkt bezocht: verschillende grappige en ontroerende reisverhalen verteld door de mensen die het meegemaakt hebben. Ik heb nu nóg meer zin in mijn tripje.

IMG_1516.JPG

Eenmaal thuis natuurlijk helemaal geen zin om te koken, what’s new… Dus trek ik mijn afhaalfolder-laatje open en bel 070 365 0010, het nummer van Sushi Tokyo. I love deze sushi, dit wordt een feestje! Terwijl ik dit typ, worden mijn Avocado Maki, Grote Regenbogen en New York Inside Out gemaakt. Laten bezorgen doe ik niet, ik spring nu even op de fiets.

IMG_1515.JPG

Het ziet er niet uit als een sterrentent, het lijkt allemaal wat onaf en ongezellig, maar ik denk dan maar dat alle focus ligt op het maken van de sushi. Dan nemen we maar voor lief dat sushi-tokyo.   n  geen werkende url is (haal een paar spaties weg en plak er een ‘L’ bij, en je bent wel op het juiste digitale plekje).

IMG_1514.JPG

Als ik thuis kom, zie ik 3T bij Carlo & Irene. Het is dat mijn maag rammelt, anders was mijn eetlust nu bedorven. Begrijp me niet verkeerd, ik heb heel wat gezwijmeld op I Need You en Anything, maar een mens moet weten wanneer het op zijn hoogtepunt is. En wanneer het moet stoppen.

IMG_1520.JPG

Ik dwaal af en mijn sushi wacht op me. Ik haal het uit het plastic tasje en leg de stukjes op mijn bord. Duidelijk een gevalletje ‘ogen groter dan mijn maag’. Ik ben al drie jaar vaste klant, dus ik weet dat ook deze sushi weer ontzettend lekker is en waarschijnlijk wel op komt. Ik ga er dus even van genieten, straks komt de samenvatting van mijn afhaaltje.

IMG_1522.JPG

Heerlijk.

Sushi Tokyo
Zoutmanstraat 75
Elke dag afhalen en bezorgen van 15:00 tot 22:30