Lieslaarzen en lekker ruikende mannen bij Hof Lounge

Myrthe houdt wel van een feestje. En gratis bubbels. Er gaat geen Hof Lounge-feestje voorbij zonder haar, en zo was ze ook op de afgelopen Weinachtsmarkt-editie. Ik ben trots dat ik u mijn eerste gastblogger mag presenteren: lees het vermakelijke blog van Myrthe!

IMG_1797.JPG

Sinds ik borsten heb, en mannen daar interesse in tonen, heb ik eigenlijk al wat homovriendjes om me heen verzameld. Funfact; de meeste homo’s houden ook van borsten.
Iedere eerste zondag van de maand kan je me dan ook vinden bij Hof Lounge, een lichtroze borrel voor gays&friends. Ik houd van roze. Borrelen. En me optutten.
Zondag vind ik toch al dat er weinig te beleven valt, en met een dekentje op de bank filmpjes kijken kan prima op de overige (zon-)dagen.

IMG_1801.JPG

Als je voor 18.00 binnen bent, word je verwelkomd met een glaasje bubbels. En gratis bubbels, twee van mijn favoriete dingen, daar heb ik nog nooit in m’n leven nee tegen gezegd. Overigens kan je met een voordelige knipkaart flink wat champagneglazen vullen.

IMG_1800.JPG

Bij entree denk je misschien, ‘goh waar zijn de mensen?’ Maar net als bij elk goed huisfeestje waar iedereen vaak hutje mutje in de keuken staat i.p.v. op de klapstoeltjes zit in de woonkamer, moet je even doorlopen naar de prachtige tuin. Ik heb wel eens gehad dat ik m’n hond uitliet in de Paleistuinen, dat de wind zo stond dat ik de muziek al kon horen. Het scheelt ook maar een schutting, eigenlijk. Wie weet komt Wim Lex nog eens een keertje buurten, Prins Harry heeft ook een uitnodiging gekregen. Ome Steef draait de plaatjes, elke Hof Lounge editie heeft haar eigen thema, van ‘Big Band’ naar ‘Summer Classics’ en de muziek wordt daarop aangepast.
Knappe, goedgeklede, lekker ruikende mannen zijn er in overvloed, mij hoor je niet klagen. Of course gay men dress well, they didn’t spend all that time in the closet doing nothing.

IMG_1798.JPG

Probeer ook voor de lens te staan voor de fotografen die maandelijks de kiekjes schieten, het is geen geheim dat heren van de andere kant een uitstekend oog voor esthetiek hebben, menig van mijn Facebookprofielfoto’s komen uit hun handen.
Afgelopen zondag was het de Weihnachtsmarkt-editie, en ik verwachtte veel foute kersttruien en glühwein. Ik vond het een kans om m’n leren lieslaarzen met een pied-de-poule cape te combineren, lieslaarzen schreeuwen immers ‘lekker winters’ toch? Ik ging deze keer in m’n eentje, zonder vriendlief, en dat werd opgemerkt. Bij de eerste kennis die ik gedag kuste, hoorde ik al; waar is je man? Ik heb hem een keer alleen aan de bar laten staan om even te toiletteren, toen er aan hem gevraagd of hij diegene was waar mee gechat werd op Grindr – How very Onno Hoes…

IMG_1799.JPG

De tuin was overdekt, kerstig versierd, en de terrasbranders draaiden overuren. Het regende ook nog even flink, maar dat maakte het geheel nog knusser, aangezien we lekker droog stonden!
Als je er niemand kent, is dat geen ramp. Trek wat moois aan, match je clutch bij je stiletto’s en je zult geheid een complimentje krijgen. Mocht je er willen netwerken, dan kan dat natuurlijk ook prima. Wat onbekenden betreft: er was een keer dat ik met wat vrienden om middernacht bij onbekenden thuis belandde voor een vers gemaakte pasta. De daaropvolgende maandagmorgen vond ik dat wel een wat minder goed idee, toen ik het liefst op mijn toetsenbord in slaap wilde vallen.
Dat is wel een puntje, er zijn wel wat snacks, maar ik heb meestal niet door dat ik trek heb, als ik aan de alcohol ben. Bij HeM eten en drinken haakt hier goed op in, en kan je er terecht voor een after-Hof Lounge hamburger of saté voor een tientje.

IMG_1802.JPG

Deze keer zou de kerstman trots op me zijn, als een zoet meisje ben ik rond 20.30 uur naar huis gegaan, heb ik de lieslaarzen aan de boom gehangen, om op de bank met een dekentje een filmpje te kijken. En maandagochtend was ik de zoete Myrthe erg dankbaar voor dat besluit!

Hof Lounge
Elke 1e zondag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur in restaurant het Heden
Noordeinde 148

Over Myrthe:
Myrthe en ik kennen elkaar via-via, en hebben in een ver verleden allebei fanatiek een BNN-blog bijgehouden. Ze is geboren en getogen in het Haagsche, waar ze, op wat uitstapjes naar Haarlem en Amsterdam na, toch al meer dan 30 jaar woont met haar vriend, hond en poes.
Heb je genoten van Myrthe’s blog? Wil je meer lezen over het partyleventje dat ze leidt? Laat een reactie achter :-)