De allerlekkerste cupcakes bij Cupcake Chic

De cupcakes van Cupcake Chic zijn echt het allerlekkerst. Ik haal ze het liefst in Den Haag, waar ze ook gemaakt worden, maar met hetzelfde gemak rijd ik ervoor naar de vestiging met langere openingstijden in Schiphol.
Cupcakechic heeft de lekkerste cupcakes van Den Haag

Al vrij snel toen ik in Den Haag kwam wonen, ontdekte ik dit cupcakezaakje. Maar het is hier nooit hetzelfde; naast de verschillende verbouwingen plegen de mannen van Cupcake Chic ook regelmatig onderhoud aan het cupcakemenu. Elke twee maanden nieuw lekkers in de aanbieding. Toen een van de eigenaren me dit vertelde, vroeg ik geschrokken: je haalt toch niet mijn favorieten Curly White en Red Velvet uit je assortiment? ‘ Nee’ was het geruststellende antwoord.
Mijn favoriet van Cupcake Chic is de Curly White
Ik heb weer zes verschillende cakjes meegenomen, voor de verjaardag van mijn zusje. Vandaag is het zondag, en dat betekent dat er andere cupcakes waren als de vorige keer, toen ik op zaterdag langs kwam. Cupcake Chic heeft namelijk naast de vaste favorieten een dagelijks wisselend aanbod.
De zaterdag dat ik hier was, was het stralend weer. Na een middagje terras wilden mijn vriendinnen en ik ons trakteren op een mierzoet cadeautje. We schoven buiten wat fietsen opzij, zodat we dit feestje op konden eten op het bankje onder de mooie schildering van deze zaak dat op ons wachtte in de laatste zonnestralen.
20140525-144141-52901969.jpg
Jaja, elk pondje gaat door het mondje op het kontje. Maar toevallig gaat elk zoet ubergenot daar ook doorheen. Mensen die dit bescheiden caloriebommetje per se links willen laten liggen, weten niet wat ze missen. En laten nog genoeg over voor als ik 10 minuten voor sluitingstijd toch nog even langs wil sjezen.

Cupcake Chic
Korte Poten 23
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10:00 – 19:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00