Volle buik lunchen bij Blossom

Ik lunchte voor het eerst bij Blossom. Een broodje eiersalade, naar aanraden van het personeel. Een dikke like voor dit leuke zaakje!
20140521-152242-55362427.jpg

Blossom is een cute lunchtentje. Het interieur is voornamelijk wit, met vrolijke kleuren stoelen die het supervrolijk maken, maar niet te hysterisch.
Buiten positioneer ik me aan een tafeltje. De bediening komt er al snel aan. Ik bestel alvast een jus en vraag wat haar eigen favoriete sandwich is, en met overtuiging raadt ze me de eiersalade op landbrood aan. Ok, prima keus! Zelf ben ik geen groot fan van eiersalade, maar ik vertrouw op deze vastberadenheid.
20140521-152343-55423804.jpg
Niet veel later krijg ik een flink bord met twee boterhammen die ik zelf mag beleggen. Het is maar goed dat ik flinke trek heb, want mijn bord ligt goed vol. Wat een lekker idee om pistachenootjes door de eiersalade te doen. Ik hou van die dingen, dus ik ben instant fan van deze eiersalade. Zelfs de salade eet ik op. Wonderbaarlijk, want ik vind van die zij-salade altijd zo onsmakelijk erbij liggen dat ik het automatisch vergeet dat het überhaupt op mijn bord ligt.
20140521-152531-55531810.jpg
Ik eet dit buiten op, het is lekker warm met een windje. Ja, er rijdt best veel verkeer langs, maar ik hou ervan. Naar auto’s kijken, verliefde stelletjes op de fiets zien zitten, moeders die hun grut op hun driewielers in bedwang proberen te houden. Tegenover de straat rookt en meid een sigaretje voor het bedrijf waar ze werkt, en ik zie dat ook zij ontspant van deze drukte.

Wat heb ik lekker geluncht. Ik drink nog een theetje, reken 11 euro 20 af en spring met een bolle buik en een brede lach weer op mijn fiets naar huis.

Café Blossom
Anna Paulownastraat 70C
Openingstijden:
Maandag-vrijdag 8:30 – 17:00
Zaterdag 9:30 – 18:00

 • Mieke

  Dan gaan we hier ook maar een keertje lunchen.

 • Sam

  Superleuk! Zo ontdek ik DH met je mee!

 • Annet

  Zkr! Ook een van mijn favorieten van de laatste tijd. Hoewel ik ook nog goed de tijd weet van toen Pallas Athene hier huisvestte!

  • http://leukindenhaag.wordpress.com reneevanh

   Pallas Athene is denk ik van voor mijn tijd 😉 Echt een fijn zaakje dit he!

 • Pingback: Verschillende gezichten van het Vredespaleis - DenHaagBlog.nl()