Bloggershartmassage gevraagd

Scheveningen

Of ik nog leef. Dat is een van de vragen die ik krijg gewhatsappt. Mijn bloed stroomt nog naar alle vitale delen en ik blijf ademen, dus er is niets aan de hand. Lichamelijk heb ik helemaal niks te klagen.

Maar… mijn bloggershart heeft een infarct gehad.

Ineens hield het op. Ik kreeg het erg druk op mijn werk, dus weinig tijd om leuke dingen te doen en daar over te schrijven. Daarbij ging ook nog eens de lens van mijn iPhone-camera stuk, waardoor ik geen mooie foto’s meer kan maken. Intussen ben ik ook wat minder in Den Haag te vinden, ik woon tijdelijk buiten de stad, omdat ik binnenkort de sleutel van mijn eigen Haagse koophuis krijg (dat is dan wel weer supermegageweldig natuurlijk).

Het ergste kwam daar nog bovenop: ik had geen inspiratie om ‘leuk’ te schrijven. Dat kan best een weekje, of nog een weekje, maar naar verloop van tijd maken lezers zich zorgen. Om te beseffen dat het zo lang stil staat, is echt niet tof. Maar het lukte gewoon niet. Het is ook echt geen pretje om dit nu zwart op wit op te schrijven, het bekende #fail spookt alsmaar door mijn hoofd. Al heb ik het idee dat ik juist door dit op te schrijven op weg ben naar een gezonde blogbloeddoorstroming.

Kortom: ik ben op zoek naar de inspiratiedefibrillator. En ik kan jouw hulp gebruiken bij mijn bloggershartmassage. Kan jij me weer motiveren om dat eerstvolgende leuke blog te schrijven?

Welk artikelen op DenHaagBlog.nl vind jij het leukst om te lezen? Waarmee kan ik jullie als lezer weer vermaken? 

Laat het me weten, dan ga ik er weer levendig voor. En die foto? Dat was een mooie dag op Scheveningen, met helaas na een tijdje een lege wijnfles en lege glazen. Net als DenHaagBlog: een fijn stekkie, maar door gebrek aan lekkers toch net iets minder leuk. Don’t worry, ik schenk de glazen weer bij. Dan wordt alles weer fijner. En we weten allemaal: wijn helpt tegen… juist, hart- en vaatziektes.

 • René Wagenaar

  Dag naamgenote en medeblogger, Goed dat je je blogblock van je afschrijft en kenbaar maar aan je lezers/volgers. Houd vol de inspiratie komt terug! Goede verhuizing. René (denhaagfoodie.nl)

 • Roy de Letter

  Het leukste vond ik de maandoverzichtjes met wat er te doen is. Omdat mijn agenda nooit vol genoeg kan zijn, met verschillende keuzes op verschillende moment 😀

  • Renée

   Hij is er weer, dus pak je agenda er maar bij :-)

 • http://fabiobruna.tumblr.com Fabio Bruna

  Ga ajb door, ik vind alles leuk!

  • Renée

   Nog bedankt voor je compliment :-) Ik heb weer een nieuw blog geschreven, hope you like it!